PÄ FindOut vÀrnar vi om dina personuppgifter och din personliga integritet och det Àr viktigt för oss att du kÀnner dig trygg med vÄr behandling av dina personuppgifter. I vÄrt löpande arbete hÄller vi dina personuppgifter vÀl skyddade och ser till att de behandlas enligt gÀllande dataskyddsförordning. I denna policy vill vi förtydliga hur vi hanterar (samlar in, behandlar och lagrar) dina personuppgifter samt beskriva dina rÀttigheter.

Personuppgiftsansvarig

FindOut Technologies AB, org.nr 556653-5273 (nedan FindOut) Arne Beurlings Torg 9A, 164 40 Kista, Àr personuppgiftsansvarig för behandling av dina personuppgifter och ansvarar för att behandlingen sker i enlighet med gÀllande dataskyddslagstiftning.

Vilka personuppgifter hanterar vi?

Via vÄr hemsida kan du svara pÄ anstÀllningsannonser, anmÀla dig till vÄra event etc. varvid du dÄ kan komma att dela med dig av en/flera av personuppgifterna nedan till oss:

Are your personal data shared with third parties?

FindOut delar inte ut dina personuppgifter till 3:dje part. Undantaget till detta Àr om det behövs för att uppfylla gÀllande lagkrav eller krav frÄn myndigheter, eller för att upptÀcka, förebygga eller uppmÀrksamma bedrÀgerier och dylikt.

Hur lÀnge lagrar vi dina personuppgifter?

FindOut hanterar och lagrar dina personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy och strÀvar efter att i sÄ stor utstrÀckning som möjligt minimera hanteringen av personuppgifter och kontinuerligt rensa felaktiga och inaktuella personuppgifter i vÄra system enligt de perioder som regleras av lagar och förordningar.

Du kan nÀrsomhelst begÀra ut vilka uppgifter vi har lagrade om dig och du har rÀtt till att fÄ dem raderade (enligt rÀtten att bli glömd).

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

PÄ FindOut skyddar vi löpande dina personuppgifter mot obehörig eller otillÄten behandling, förlust eller förstöring.

Vilka rÀttigheter har du?

Du har rÀtt att veta vilka personuppgifter FindOut har samt varför vi har dem. Du kan nÀrsomhelst begÀra ut vilka uppgifter vi har lagrade om dig och du har rÀtt till att fÄ dem raderade (enligt rÀtten att bli glömd).

Datainspektionen Àr tillsynsmyndighet för hur dina personuppgifter hanteras, lÀs mer om dataskyddsförordningen samt dÀrtill relaterat material pÄ www.datainspektionen.se!

Uppdatering av Integritetspolicy

Denna integritetspolicy uppdateras vid behov och utifrÄn förÀndringar i dataskyddsförordningen.

VĂ„ra kontaktuppgifter

Om du har frÄgor kring vÄr integritetspolicy eller har nÄgra funderingar kring hur vi hanterar dina personuppgifter sÄ tveka inte att kontakta oss!

 

FindOut Technologies AB, Arne Beurlings Torg 9A, 164 40 Kista

E-post: info@find-out.se