Jobba hos oss

FindOut är ett företag som växer under kontrollerade former tillsammans med våra affärer. Det innebär att vi i jämn takt rekryterar personer, främst sådana som har erfarenhet av mjukvarubaserad produktutveckling i framför allt Java och gärna med erfarenhet av projektledning.

Eftersom vi erbjuder våra kunder både produkter och tjänster ställer det krav på dem vi anställer att utöver att ha rätt teknisk kompetens och erfarenhet, även vara kundtillvänd, flexibel och ödmjuk. Vår filosofi är att våra utvecklare ska varva mellan uppdrag hos kund och produktutveckling på det egna kontoret. Det tror vi är bra för företaget, våra kunder och inte minst för den personliga utvecklingen.

Vi anstränger oss att vara och förbli en mycket attraktiv arbetsgivare där vi månar om våra medarbetare samt ger våra medarbetare alla de förutsättningar de behöver för att göra ett bra jobb. Vår målsättning är att du under din tid på FindOut kommer att ha en rolig och utvecklande resa tillsammans med oss och våra kunder på många plan.

Sunt förnuft och korta beslutsvägar genomsyrar vår verksamhet. Våra grundläggande värderingar innebär att framgång för kund vandrar hand i hand med glädje och stimulans för den anställde. En nöjd anställd är en förutsättning för en nöjd kund - vi har många nöjda kunder.

Generellt gäller att om du anser dig ha kompetenser och erfarenheter som borde vara intressanta för oss, vill vi gärna att du kontaktar oss för ett första förutsättningslöst möte.

Email: rekrytering@find-out.se

Några medarbetare

Dag Rende - porträttbild

Dag Rende

Dag är 49 år och en av företagets grundare. Han har en gedigen erfarenhet av systemutveckling och arkitektur med många år som både produktutvecklare och konsult i bagaget. Dag har också agerat mentor och utbildare, framför kring ramverket Eclipse där han har expertkompetens. Just nu jobbar Dag i ett uppdrag som systemutvecklare åt en tjänsteaktör inom resebranschen.

Fredrik Ejhed - porträttbild

Fredrik Ejhed

Fredrik är 39 år och en av våra tunga arkitekter och utvecklare, med lång erfarenhet av IT/telecom. Han sitter just nu i ett uppdrag hos en världsomspännande kund inom retail där han har en central roll i deras arbete med att implementera ett nytt PLM-system.