En text kan du lÄta bli att lÀsa, men en bild Àr nÀstan omöjlig att inte ta till sig. Inte undra pÄ att man inom bÄde Lean och Agile har stort fokus pÄ visualisering. Det Àr kul tycker vi pÄ FindOut som har brunnit för informationsvisualisering sen vi startade. I digitaliseringens tidevarv, med komplexa produkter och krav pÄ snabba leveranser av ny funktionalitet, krÀvs hjÀlpmedel för att tillgÀngliggöra och sortera information. Vi menar att visuella hjÀlpmedel Àr den bÀsta vÀgen att uppnÄ detta. Och det gör vÄra kunder ocksÄ.

Ett ord sÀger mer Àn tusen bilder

Ja, det Àr nog sant. Tusen bilder Àr för mÄnga och det Àr dÀr vÄr kompetens kommer in. Tricket vid visualisering Àr att visa korrekt och vÀl förpackad information för rÀtt individ vid rÀtt tillfÀlle.

Vi har Ànda sedan starten varit medvetna om kraften hos det visuella för att förmedla information och pÄverka skeenden. Alla vÄra verktygslösningar Àr baserade pÄ den insikten.

Och du – det Ă€r inte bara siffror och statusar som vinner pĂ„ visualisering. Komplexa beroenden vinner minst lika mycket!

Att visa Àr att styra

Att visualisering hjĂ€lper dig att fĂ„ rĂ€tt information för att styra verksamheten kan tyckas sjĂ€lvklart. Men har du tĂ€nkt pĂ„ att du med det tankesĂ€ttet har skapat ett system dĂ€r du sjĂ€lv blir flaskhalsen? Och har du tĂ€nkt pĂ„ att du ocksĂ„ frĂ„ntagit teamet möjligheten att pĂ„verka och anvĂ€nda sin kompetens fullt ut? Vi tycker det Ă€r Ă€nnu bĂ€ttre att skapa visuella lösningar som delas med alla. Det krĂ€ver förstĂ„s lite mer eftertanke – vilka beteenden kommer bilderna att generera? FrĂ„ga oss!

Datavisualisering

RÀtt urval av bilder sÀger sÀger en hel del, och ett vÀlutvecklat visualiseringssystem sÀger mer Àn tusen rader i en databas. En grafisk presentation av data utnyttjar den mÀnskliga hjÀrnans fantastiska förmÄga att identifiera mönster i bilder, och kan göra att vi snabbt greppar trender och utvecklingar som annars gömts i stora datamÀngder.

FindOut Àr inte bundet till nÄgon teknik, metod eller plattform, och till skillnad frÄn mÄnga stora BI-system kan vi vara flexibla och anpassa oss efter kundens faktiska behov. Vi utvecklar skrÀddarsydda system som Àr anpassade efter kunden, istÀllet för att locka kunden att anpassa sig efter systemet

Projektbeslutsstöd

Visualisering av projektdata, av förÀndring, av hur projekt fungerar, gör en verksamhet möjlig att styra. Men vi vet ocksÄ att genom att mÀta och visa upp resultaten, sÄ ger vi kreativa mÀnniskor ytterligare ett verktyg i strÀvan att komma framÄt. Det vi mÀter, det kan vi visualisera och förstÄ, och dÀrmed agera pÄ. FörstÄelse och förbÀttringsvilja gÄr hand i hand.

Vi hjÀlper företag att förbÀttra sin organisation. VÄr breda erfarenhet gör att vi snabbt kan identifiera nyckelomrÄden för bÄde mÀtningar och förbÀttringar. Baserat pÄ detta kan vi bÄde hjÀlpa kunden i att leda förÀndringsarbetet och genom att utveckla verktyg och applikationer som stödjer dem i arbetet. I allt detta Àr vi ett lÀttviktigt alternativt som jobbar smidigt tillsammans med organisationen. VÄr mÄlsÀttning Àr en evolutionÀr utveckling mot allt högre mÄl, inte att revolutionera verksamheten i ett svep.